Tietosuojakäytäntö

tellmeGen™

Tämä oikeudellinen ilmoitus koskee verkkosivuston https://www.tellmegen.com (jäljempänä "verkkosivusto") toimintaa. Tietoyhteiskunnan palveluista ja sähköisestä kaupankäynnistä 11. heinäkuuta 2002 annetun lain 34/2002 säännösten mukaisesti kävijälle ilmoitetaan, että verkkosivuston vastuuhenkilön tiedot ovat seuraavat:

CIF: B98649494

sähköpostiosoite: [email protected]

Sijainti: Arquitecto Mora, 5 - 4 Valencia, 46010, Spain

Evästekäytäntö

On ilmoitettu, että web-analyysipalveluja käytetään auttamaan verkkosivustoa analysoimaan verkkosivuston käyttäjien käyttöä ja parantamaan heidän kokemustaan, mutta ne eivät missään tapauksessa liity minkäänlaisiin tunnistetietoihin. Lisätietoja tämän verkkosivuston evästekäytännöstä on saatavilla seuraavasta linkistä: https://www.tellmegen.com/fi/evasteiden-kayttopolitiikka.

Sovellettava lainsäädäntö

Yleisesti ottaen tämän verkkosivuston omistajan ja esitettyjen palvelujen käyttäjien väliset suhteet kuuluvat Espanjan lainsäädännön ja lainkäyttövallan piiriin.

Sisältö ja käyttö

Käyttäjälle ilmoitetaan ja hän hyväksyy, että pääsy tälle verkkosivustolle ei missään tapauksessa merkitse kaupallisen suhteen aloittamista. Verkkosivuston omistaja pidättää itsellään oikeuden tehdä tarpeelliseksi katsomiaan ennakoimattomia muutoksia verkkosivustoihinsa ja voi muuttaa, poistaa tai lisätä niiden kautta tarjottavaa sisältöä ja palveluja sekä niiden esitystapaa tai sijaintia palvelimillaan.

Henkinen ja teollinen omaisuus

Kaikki tällä verkkosivustolla olevat kauppanimet, tavaramerkit ja kaikenlaiset tunnusmerkit ovat omistajiensa omaisuutta ja lailla suojattuja.

Linkit

Sivustolla olevat linkit on tarkoitettu ainoastaan tiedotustarkoituksiin, eivätkä ne missään tapauksessa merkitse ehdotusta, kutsua tai suositusta.

Tietosuoja

Tietosuojasta ja digitaalisten oikeuksien takaamisesta 5. joulukuuta 2018 annetun orgaanisen lain 3/2018, 27. huhtikuuta 2016 annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) 2016/679 ja 11. heinäkuuta annetun tietoyhteiskunnan palveluista ja sähköisestä kaupankäynnistä annetun lain 34/2002 (LSSICE tai LSSI) säännösten mukaisesti käyttäjälle ilmoitetaan, että:

Käyttäjältä tämän verkkosivuston eri lomakkeilla pyydettyjä henkilötietoja ei koskaan käytetä muihin kuin tässä politiikassa määriteltyihin tarkoituksiin.

Pyydetyt henkilötiedot ovat aina vähimmäismäärä, joka on tarpeen palvelun tarjoamiseksi, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille, ellei käyttäjä ole nimenomaisesti antanut siihen lupaa tai ellei käyttäjä ole laillisesti velvollinen tekemään niin.

Tällä verkkosivustolla kerätyt tiedot sisällytetään käsittelyyn nimeltä "Verkkokontaktit", jonka tarkoituksena on vastata esitettyihin kyselyihin, hallinnoida käyttäjien kommentteja ja sisällyttää ne, jos käyttäjä on vahvistanut sen, postituslistalle säännöllistä viestintää varten.

Hoitoa koskevat tiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen säännösten mukaisesti käyttäjän on saatava rekisterinpitäjältä täsmälliset ja oikea-aikaiset tiedot sekä tiedot käsittelyn käyttötarkoituksista ja tarkoituksista. Tätä varten tässä luettelossa esitetään tämän verkkosivuston omistajan suorittamat käsittelytoimet.

- Verkkokontaktit

- Asiakkaat ja käyttäjät

- Toimittajat ja kolmannet osapuolet

- Henkilöstöhallinto

Tietojen keruu

Tietojen kerääminen tällä verkkosivustolla tapahtuu seuraavalla lomakkeella:

- Yhteydenottolomake: Nimi ja sähköpostiosoite kerätään, jotta käyttäjän esittämään kyselyyn voidaan vastata. Toinen tähän lomakkeeseen liittyvä tarkoitus on sisällyttää käyttäjän niin päättäessä yhteystiedot postituslistalle säännöllistä viestintää varten.

- Rekisteröityminen postituslistalle: Nimi ja sähköpostiosoite kerätään, jotta käyttäjä voidaan sisällyttää postituslistalle, jotta hän voi vastaanottaa säännöllisiä tiedotteita.

Osana sitoutumistamme tarjottujen palvelujen laadun varmistamiseen ja häiriöiden havaitsemiseksi ja ratkaisemiseksi sekä tilastotietojen keräämiseksi, joiden avulla voimme jatkuvasti parantaa toimintaamme, Genelink S.L. pidättää itsellään oikeuden tallentaa mobiililaitteesi tai tietokoneesi näytön toimintaa verkkosovelluksemme tai mobiilisovelluksemme käytön aikana.

Tämä tallenne sisältää vain vuorovaikutuksen alustamme kanssa, eikä siihen sisälly mitään muuta sisältöä tai sovellusta, joka on avoinna laitteellasi. Näillä tallenteilla kerättyjä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja turvallisesti tietosuojakäytäntömme mukaisesti, ja niitä käytetään yksinomaan edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Tietoliikenne

Henkilötietojasi voidaan luovuttaa seuraaville vastaanottajille:

- Hosting-yritykset

- Web-analyysiyritykset

- Maksualustat

Emme missään tapauksessa myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Alaikäisten rekisteröintikielto

Alle kolmentoista (13) vuoden ikäiset lapset eivät saa antaa henkilötietojaan ilman vanhempiensa tai huoltajiensa ennakkosuostumusta.

Päivitykset ja muutokset tietosuojakäytäntöön

Tämän verkkosivuston omistaja voi muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä lainsäädännön tai sääntelyn vaatimusten mukaisesti tai mukauttamaan sitä Espanjan tietosuojaviranomaisen antamiin ohjeisiin, minkä vuoksi käyttäjiä kehotetaan käymään siinä säännöllisesti.

nimenomainen suostumus

Käyttäjänä ilmoitat, että sinulle on asianmukaisesti ilmoitettu tämän verkkosivuston tietosuojapolitiikasta, ja hyväksyt ja hyväksyt, että sivuston omistaja käsittelee tietoja tässä politiikassa esitettyjä tarkoituksia varten.

Tämä asiakirja on päivitetty viimeksi 24. huhtikuuta 2024.

Etkö ole vieläkään käynyt DNA-testissä?

Hanki geenitesti ja selvitä kaikki sinusta.

starter
DNA-testi Starter

Esi-isien, Piirteet ja Wellness

Osta
starter
DNA-testi Advanced

Terveys, Esi-isien, Piirteet ja Wellness

Osta
Isäkuukausi Vain 20. kesäkuuta asti DNA-testeissämme. Käytä kuponki DAD15
Osta